Gonjasufi lanceert nieuw album en remixcompetitie

Remixtalent hier te lande, steek uw handen uit de mouwen en neem deel aan Gonjasufi’s remixcompetitie.

Komt dat zien, komt dat zien: Gonjasufi’s tweede album weldra in uw platenwinkel. ’s Mans spirituele debuutplaat A Sufi and a Killer krijgt er met The Caliph’s Tea Party op 4 oktober een broertje bij. The Caliph’s Tea Party zal veel gelijkenissen vertonen met A Sufi and a Killer, maar toch net dat tikkeltje anders zijn. Gonjasufi laat er allemaal remixen van zijn nummers op weerklinken. Remixen van onder andere Bear In Heaven, Broadcast & The Focus Group en Oneohtrix Point Never.

Daarbij houden de verrassingen van de bebaarde en bedreadlockte yogaleraar nog niet op. In een heuse remixcompetitie daagt hij remixliefhebbers van over de hele aardbol uit om hun eigen versie van Candylane of Love Of Reign in elkaar te flansen. De winnaar, die Gonjasufi zelf zal kiezen, mag zich daarna de trotse eigenaar noemen van de speciaal ontworpen en ondertekende Gonjasufi-screenprint (zie foto boven) én zijn of haar remix zal te horen zijn op warp.net.

Wat moet je doen? Surf naar www.sufisays.com, download de acapella’s, upload je eigen remix en vergaar zoveel mogelijk stemmen van anderen. Uit de top 10 kiest Gonjasufi himself op 1 november de uiteindelijke winnaar.

De volledige tracklist van The Caliph’s Tea Party zal er als volgt uitzien:

01. Ancestors ((Dreamtime) Mark Pritchard Remix)

02. Candylane (Bibio Remix)

03. Ageing (Dam Mantle Remix)

04. The Caliph’s Tea Party (Broadcast & The Focus Group “DedNd” Remix)

05. Kobwebz (Jeremiah Jae Remix)

06. Love Of Reign (Bear In Heaven Remix)

07. She’s Gone (Oneohtrix Point Never Remix)

08. Holidays (MRR Remix)

09. Change (Shlohmo Remix)

10. My Only Friend (Hezus Remix)

11. DedNd (agdm Remix)

12. SuzieQ (Dem Hunger Bowel Blood Remix)

Hier krijg je al een voorsmaakje van The Caliph’s Tea Party met Mark Pritchard’s Ancestors en Bear In Heaven’s Love of Reign.

Griet Op de Beeck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content