Gezocht: Jeugdhuis om eerste pukkelpopnamen bekend te maken

© Jef Boes

De Pukkelpoporganisatie is op zoek naar een jeugdhuis waar op 25 maart de eerste grote lading namen kunnen onthuld worden. Ambiance verzekerd.

De Pukkelpoporganisatie lanceert een opmerkelijke oproep. Jeugdhuizen die de bekendmaking van de eerste namen van de 30ste editie in avant-première bij hen wil laten plaatsvinden, kunnen zich melden. ‘De lancering van de eerste Pukkelpopartiesten is altijd een speciaal moment, zowel voor de festivalgangers als voor ons. Dat willen we op deze manier extra onder de aandacht brengen’, zegt festivalorganisator Chokri Mahassine in een persbericht. ‘We maken er die dag ook graag letterlijk een feestje van en brengen een dj mee naar het winnende jeugdhuis.’

Geïnteresseerde jeugdhuizen kunnen zich tot 20 maart melden via de website van het festival. Het uitverkoren huis wordt die dag ook bekendgemaakt en krijgt vijf dagen later bezoek van de Pukkelpopcrew, met draaitafels, plaatjes, een dj, een cameraploeg en de eerste lading namen in de bagage. Het feestje wordt achteraf in een filmpje gemonteerd.

Aangezien Pukkelpop komende zomer haar 30ste editie viert, verwachten wij enkele (hele) grote namen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content