Gezocht: Drie vrouwen voor de videoclip van Sir Yes Sir

De eerste langspeler is gepland voor februari 2013, maar de debuutsingle ‘Longing = Good Taste’ is al een feit. Nu nog een bijhorende videoclip. Daarvoor zoekt de Antwerpse band Sir Yes Sir drie vrouwen.

Multi-instrumentalist Tijs Delbeke speelde al bij dEUS, Dez Mona, Tom Pintens en Roosbeef, hij deed iets met De Hoop en lijkt helemaal klaar om met zijn eigen rockgroep Sir Yes Sir door te breken. De eerste langspeler is voorzien voor februari 2013, de debuutsingle ‘Longing = Good Taste’ is al een feit, nu nog een bijhorende videoclip.

Voor de opname van die clip zoekt de Antwerpse band drie vrouwen voor een belangrijke bijrol. Liefst tussen 20 en 40 jaar oud, tussen 1m65 en 1m75 en bij voorkeur met lang (krullend) haar. U voelt zich als geroepen? Dan graag persoonlijke gegevens én een recente foto mailen naar platenmaatschappij EMI: emimusicbelgiumpromo@gmail.com.

De opnames vinden plaats op dinsdag 23 oktober in Brussel en nemen één dag in beslag. In ruil krijgt u een vergoeding en eeuwige dank van belpops best bewaarde geheim. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content