Geluidloze videoclip van Madonna voor NMBS-reizigers

© Reuters

De nieuwste videoclip van de Amerikaanse popzangeres Madonna zal vanaf vrijdag om 15.00 uur in ons land in primeur te zien zijn op schermen in de grote treinstations. Maar zonder geluid!

De nieuwste videoclip van de Amerikaanse popzangeres Madonna zal vanaf vrijdag om 15.00 uur in ons land in primeur te zien zijn op schermen in de grote treinstations. Dat nieuws mag gerust letterlijk opgenomen worden, want wie Madge wil horen, blijft evenwel op zijn honger zitten. Om de verstaanbaarheid van de treinboodschappen niet te hinderen, zal er immers geen geluid zijn.

Amerikaanse televisiekijkers krijgen de clip van Madonna’s nieuwe single Give me all your luvin’ komende nacht als eerste te zien. Bij ons zullen treinreizigers er vanaf vrijdag 15.00 uur van kunnen genieten op reclameschermen in de elf grote stations in ons land, en dat gedurende een week.

Geluid zal er dus niet bij zijn. Het is de bedoeling reizigers naar een website te lokken waar ze het nummer kunnen downloaden, klinkt het bij de NMBS. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content