Geike Arnaert is nieuwe Artist in Residence van Kortrijkse Track

© Lalo Gonzalez

Na Sioen, Amatorski en Balthazar mag het Kortrijkse muziekcentrum Track* dit najaar alweer een grote naam toevoegen aan het intussen mooie lijstje ‘Artists in Residence’. Geike Arnaert komt zich in november voorbereiden op haar tour.

De zangeres kwam na enkele jaren radiostilte met haar debuutalbum ‘For The Beauty of Confusion’ op de proppen. Dat kon je al exclusief op onze website te beluisteren. Bij die plaat hoort ook een tour, Arnaert en band trekken eind december de baan op.

Om die concertreeks optimaal te kunnen voorbereiden, gaat ze in zee met het Kortrijkse muziekcentrum Track*. Hun Artist in Residence programma biedt muzikanten de kans om gratis gebruik te maken van hun faciliteiten, gaande van repetitieruimtes tot een heuse concertstudio. Dat allemaal in de oude Radio 2 gebouwen.

Met haar nieuwe album trekt Geike Arnaert onder andere langs de Vooruit in Gent en de Brusselse Botanique. Hieronder kun je de clip voor ‘Rope Dancer’ bekijken. (TS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content