Geen Wyclef Jean, wel Seal op Couleur Café

De Haïtiaanse rapper en producer Wyclef Jean komt dan toch niet naar Couleur Café. De Britse soulzanger Seal zal op zondag 26 juni zijn opwachting maken op het festival.

De Haïtiaanse rapper en producer Wyclef Jean komt dan toch niet naar Couleur Café. Dat hadden de organisatoren nochtans eerder deze maand aangekondigd. De rapper, die zich vorig jaar nog kandidaat wou stellen voor de Haïtiaanse presidentsverkiezingen, besloot om zich volledig toe te leggen op de opname van zijn nieuwe cd en laste daarom zijn Europese tournee af. Hij geniet vooral naambekendheid vanwege het succes van zijn voormalige hiphopband de Fugees.

Er is ook goed nieuws voor het Brusselse festival. De Britse soulzanger Seal, echtgenoot van topmodel Heidi Klum, zal op zondag 26 juni zijn opwachting maken op Couleur Café. De zanger, met de typerende en ietwat lugubere littekens in het aangezicht, is bij ons vooral bekend van de hits ‘Kiss from a rose’ en ‘Amazing’. Daarnaast kondigde het festival ook de komst van Selah Sue, IAM, Seun Anikulapo Kuti & Egypt 80, SOJA, Almamegretta, Hocus Pocus en Zule Max aan.

Laurens DeBlock

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content