Gaat Jack White binnenkort solo?

Jack White, die bekend werd als helft van ‘The White Stripes’ en nu deel uitmaakt van ‘The Raconteurs’ en ‘The Dead Weather’, heeft laten weten dat hij het bij deze bands zal houden.

Nu The White Stripes er officieel de brui aan hebben gegeven, wordt er druk gespeculeerd over een volgend project van rocker Jack White. Hij maakte echter duidelijk dat hij niet op zoek is naar een nieuwe band. Mocht hij een nieuw project beginnen, zal het een eenzame rit worden.


Hij vertelde aan het Britse magazine Q: “Ik ga nooit meer bij een andere band, drie is genoeg voor één leven. Als ik mijn zegje via deze bands niet gedaan krijg, doe ik het wel alleen.”


De muzikale duizendpoot vormde samen met Meg White veertien jaar lang ‘The White Stripes’. De band liet enkele weken geleden weten dat ze niet langer muzikaal zouden samenwerken. ‘The Raconteurs’ werd Jack White’s eerste nieuw project. Met deze band bracht hij in 2006 het albums ‘Broken Boy Soldiers’ uit, in 2008 ‘Consolers of the Lonely’. Een jaar na deze plaat zou Jack White een nog een ander zijspoor inslaan: ‘The Dead Weather’. Hier maakt hij samen met Alison Mosshart van The Kills het mooie weer.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content