Frozen Planet in Concert komt naar Brussel

Frozen Planet in Concert komt voor de allereerste keer naar België. Na uitverkochte concerten in Los Angeles, Tokio en Chicago komt het magische concert op 12 oktober naar onze hoofdstad.

Frozen Planet in Concert – 12 oktober 20.00 uur in Vorst Nationaal

De show is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar.

De sensationele beelden van de BBC natuurdocumentaire Frozen Planet worden tot leven gebracht in Vorst Nationaal. George Fenton, de veel geprezen, Oscar genomineerde en Emmy award winnende, componist en dirigent maakte de muziek en zal ook in Vorst het 80-koppig orkest begeleiden.

Hij neemt bezoekers mee in een avontuur waarin dieren in een overdonderende natuur vol extremen de hoofdrol spelen. Hij vertelt over de geheimen van de documentaire, maar ook hoe hij zijn inspiratie vond om de muziek voor de serie te creëren.

Fenton componeerde eerder al de muziek voor films zoals “Anna The King” , “You’ve got Mail” en veel bekende BBC natuurdocumentaires waaronder “Earth” en “Planet Earth”.

Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, zullen toeschouwers zich werkelijk in de ijzige wereld van de Noord- en Zuidpool wanen. Het leven van pooldieren wordt op de voet gevolgd in close ups van HD kwaliteit: van ijsberen en jagende wolven tot pinguïns, orka’s en zeehonden.

Vijftien procent korting voor snelle beslissers

Frozen Planet in Concert vindt plaats op 12 oktober, maar u kunt nu al kaarten reserveren. Wanneer u voor 31 augustus een ticket koopt ontvangt u een korting van 15 procent.

Ook voor andere voorstellingen zoals Grease en West Side Story kunt u met korting kaarten bestellen via Music Hall.be. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content