Four Tet vervangt Hudson Mohawke op Pukkelpop

Four Tet zal Hudson Mohawke vervangen op Pukkelpop. Dat heeft de Pukkelpoporganisatie bekendgemaakt. Mohawke cancelde zijn optredens op Lowlands en Pukkelpop omwille van persoonlijke redenen.

De organisatoren van Pukkelpop hebben vervanging gevonden voor Hudson Mohawke. Four Tet zal op zaterdag 18 augustus een live set spelen in de gloednieuwe festivaltent Castello.


Op 26 juli kondigde de Pukkelpoporganisatie aan dat de elektronische muziekproducer Hudson Mohawke omwille van persoonlijke redenen zijn optredens op Pukkelpop en het Nederlandse festival Lowlands moest afzeggen.


Kieran Hebden, de echte naam van de solo-artiest Four Tet, was al meermaals te zien op de festivalweide van Kiewit. In 2001 stelde hij er zijn debuutplaat ‘Dialogue’ voor en ook nadien keerde hij regelmatig naar Hasselt terug. Intussen heeft Hebden met heel wat succesvolle muzikanten samengewerkt, onder wie Radiohead-frontman Thom Yorke, Caribou en Burial.

Op 20 augustus verschijnt Four Tets nieuwe album ‘Pink’, een compilatie van singles die hij de afgelopen zeven jaar afzonderlijk heeft uitgebracht. (AVL)

Hieronder vindt u de tracklist van het nieuwe album van Four Tet:

‘Locked’
‘Lion’
‘Jupiters’
‘Ocoras’
‘128 Harps’
‘Pyramid’
‘Peace for Earth’
‘Pinnacles’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content