Foo Fighters brengen met ‘Back and forth’ hun levensverhaal

Op dinsdag vijf april werd in de Verenigde Staten in maar liefst 80 cinema -en theaterzalen tegelijk de nieuwe documentaire van de Foo Fighters vertoond, gevolgd door een live concert van de band. In ‘Foo Fighters: back and forth’ wordt het verhaal van de bands weg naar succes verteld.

In ‘Foo Fighters: back and forth’ krijgt de kijker vooral het verhaal van Dave Grohl: van toen hij als jonge drummer van Nirvana al eigen demo’s opnam tot de zanger van de grote succesvolle rockband die hij nu is. Na de vertoning van de documentaire werden de duizenden fans verwend met een live concert, via het beeldscherm weliswaar. De Foo Fighters speelden integraal hun nieuwe album ‘Wasting Light’, dat in België op elf april uitkomt. Op zeven april is België aan de beurt, alle Belgische Kinepolis cinema’s zullen de documentaire om 20.45 u. uitzenden, gevolgd door de opname van het concert in Amerika op vijf april. De uitzending van de documentaire zal maar één keer gebeuren, u bent bij deze gewaarschuwd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Laurens DeBlock

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content