Float Fall opgepikt door invloedrijke Perez Hilton

Het sympathieke Leuvense duo Float Fall is ook opgemerkt door de invloedrijke Amerikaanse blog Perez Hilton. Hoe invloedrijk is die blog? Heel invloedrijk!

De debuutsingle van Float Fall is ook Mario Armanda Lavandeira, de man achter PerezHilton.com, niet ontgaan. Het electronisch fluiterpopnummer ‘Someday’ staat mooi te blinken in de ‘Listen to this’-rubriek, en dat is – zachtjes uitgedrukt – toch wel redelijk straf. Perez Hilton is een van de invloedrijkste blogs van de VS die de carrière van artiesten in het land van Uncle Sam letterlijk kan maken (of kraken). En het zit snor: ‘If you like The XX, you will REALLY dig this!!!’, meldt de blog.

Float Fall kreeg al internationaal lof toen de single in april de wijde wereld werd ingestuurd, met duizenden Soundcloudhits vanuit Amerika op de koop toe. ‘Op het absurde af’, zei het duo toen. Het leverde Ruben Lefever en Rozanne Descheemaeker een mooie minitournee in New York op.

Nu komt er dus nog meer exposure. ‘Someday’ staat – op het moment dat we PerezHilton.com checkten – in de top 3 van meest bekeken items van de dag. ‘We mikken een beetje op de Amerikaanse markt, en dan is een blog als Perez Hilton altijd welkom’, lacht Lefever. Benieuwd welk effecf dat op termijn gaat teweegbrengen.

Float Fall wil na de zomer volledig focussen op hun debuutplaat die in het voorjaar moet uitkomen. Op 31 augustus staan ze nog in het voorprogramma van de Deense deerne Agnes Obel, in het Antwerpse Rivierenhof. (DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content