Finalisten Rock Rally zijn bekend

© Koen Keppens

Tien finalisten van Humo’s Rock Rally, de tweejaarlijkse wedstrijd voor rockbands, strijden op 25 maart in de Brusselse AB om eeuwige roem. School is Cool was de winnaar van de vorige editie.

Het weekblad Humo heeft de tien finalisten van zijn tweejaarlijkse Rock Rally bekendgemaakt. De tien vechten op 25 maart uit wie School is Cool, de winnaar van de vorige editie, opvolgt.

Van de 978 bands die vorig jaar een demo instuurden kregen er honderd de kans om aan te treden tijdens de regionale preselecties. Daaruit werden twintig kandidaten gekozen die zich het afgelopen weekend mochten bewijzen in Trix en de Vooruit.

Tien artiesten

Tien onder hen kruisen eind deze maand de degens tijdens de finale in de Brusselse AB. Het gaat om Geppetto & The Wales, Lilli Grace, The Compact Disk Dummies, Reena Riot, Float Fall, Sleeper’s Reign, Tubelight, Chloë Carrette, Radical Sequence en Tourist.

De jury bestaat traditiegetrouw uit de muziekredactie van Humo, aangevuld met muzikanten en professionals uit de sector. De wedstrijd werd in het verleden gewonnen door bands als Novastar, Das Pop en Noordkaap. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content