Feist en Mastodon plannen cover voor Record Store Day 2012

De Canadese zangeres Leslie Feist en de Amerikaanse metalband Mastodon zijn van plan om volgend jaar een nummer van elkaar te coveren en uit te brengen als single. Die zal dan uitkomen naar aanleiding van Record Store Day, de dag van de platenzaak.

Feist en de metalgiganten ontmoetten elkaar tijdens het BBC-programma Later … With Jools Holland waar ze het idee bespraken om een nummer van elkaar te coveren. De artieste en de band bleken elkaars muziek zeer te pruimen vinden en besloten dan maar om eens samen te werken. De twee covers zullen normaal gezien uitkomen op Record Store Day 2012, een dag waarop alle platenzaken ter wereld in de bloemetjes worden gezet.

Mastodon is misschien van plan om uit het meest recente album van Feist, toepasselijk Metals getiteld, het nummer Bad In Each Other te coveren. Feist zou dan op haar beurt een nieuwe versie opnemen van Oblivion. Die song het zopas uitgekomen metalalbum The Hunter. Benieuwd of ze nadien nog een echte samenwerking zien zitten. (TG)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content