Feest in het Park: 10 om te zien volgens organisator Wim Merchiers

CeeLo Green © gf

CeeLo Green, Pendulum, Aloe Blacc, het zijn maar enkele namen die u tijdens Feest in het Park in de zevende hemel moeten brengen. Dit zijn tien niet te missen acts volgens Wim Merchiers, organisator van het vierdaagse festival in Oudenaarde.

1. CeeLo Green: “omdat het een van de betere soulstemmen is”

2. Gary Clark Jr.: “Dat is mijn favoriete artiest, zijn cd ligt al twee jaar in mijn auto. Hij is gewoon een ongelooflijke gitarist, hij wordt ook wel de nieuwe Jimi Hendrix genoemd.”

3. Pendulum DJ-set: “Rusko stond eerst op het progromma, maar zij hebben alle shows in 2014 moeten schrappen wegens ziekte. Maar Pendulum, een topper in de drum’n’bass neemt de plaats in. Daar ben ik dus niet rouwig om, want dat is gegarandeerd feest.”

4. St. Paul & the Broken Bones: “Dat is zowat de up-coming band van het moment. Het zou mij niet verwonderen mochten ze volgend jaar op Rock Werchter staan. Maar zo veel geduld moet niemand dus uitoefenen, want dit weekend staan ze gewoon al op FihP.”

5. Matisyahu: “Hij komt zelden naar België. Zijn laatste bezoek aan ons land was twee jaar geleden in het Depot: een concert dat in een mum van tijd was uitverkocht. Hij brengt een schitterende mengeling van soul, funk, reggae en hip-hop.”

6. Collie Buddz: “Deze Amerikaan die opgroeide op het eiland Bermuda bewijst dat niet enkel Jamaicanen goede dancehall kunnen brengen. Over deze naam op de affiche heb ik al veel positieve reacties gekregen. Het is iets om naar uit te kijken.”

7. Booka Shade: “Zij zorgen telkens weer voor de beste live-acts. Niet te missen voor wie echt zin heeft in een feestje.”

8. Aloe Blacc: “Hij is een geweldige frontman. Ik heb hem al een aantal keer aan het werk gezien en nooit was het slecht. Sowieso een sfeervol optreden.”

9. Altrego: “Ik ben nooit zot geweest van Jasper Erkens’ solowerk. Maar met Altrego is hij volwassen geworden. Ze zijn groovy en funky en heel goed op elkaar ingespeeld. Dat bewijst volgens mij dat hij een goede muzikant is.”

10. Admiral Freebee: “Deze mag absoluut niet ontbreken in de top tien. Ze moeten ondertussen al wel vijf keer op ons podium hebben gestaan, maar nog nooit hebben ze ontgoocheld. Zij zijn de belangrijkste Belgische naam van onze affiche.”

Feest In Het Park, van 21 tot 24 augustus, aan de Donkvijver, Oudenaarde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content