Faces On TV en Absynthe Minded naar Dranouter Zomersessies in juli

Faces On TV © Anton Coene

Dranouter heeft dinsdag de namen voor de ‘Dranouter Zomersessies’ aangekondigd voor de maand juli. De concerten komen er in plaats van het muziekfestival en zullen maximaal 200 toeschouwers toelaten. Onder meer Absynthe Minded, Portland en Faces on TV vullen de affiche van juli.

Onder de naam Dranouter Zomersessies organiseert Dranoeter vzw in juli en augustus enkele concertdagen met live muziek voor een beperkt publiek. Dinsdag werden de namen voor de concerten van juli bekendgemaakt.

Op vrijdag 10 juli vult Portland de affiche samen met Dries. Op zaterdag 11 juli komen Yevgueni, Mooneye en Willy Organ. Op zondag 12 juli komt Portland voor een tweede keer samen met Meskerem Mees. Geike Arnaert, Tiny Legs Tim en Fokkersvreugde zijn te zien op vrijdag 17 juli. De dag erna komen Faces On TV, The Calicos en Renée langs.

Het weekend wordt op zondag 19 juli afgesloten met Geike, Meskerem Mees en The Bonnie Blues. Vrijdag 24 juli staan Absynthe Minded en Lee Anderson op het programma. Zaterdag komen The Bony King of Nowhere en Junior. Zondag 26 juli zullen Stef Kamil Carlens en De Cauter Trio de revue passeren.

Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar die het best per contactbubbel worden besteld. Op donderdag 18 juni om 10.00 uur start de ticketverkoop. Tickets zijn te verkrijgen via de website van het festival. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content