Facebook plant eigen muziekdienst

Facebook wil haar leden een eigen muziekdienst aanbieden door een samenwerking aan te gaan met de online muziekdiensten Rdio, MOG en Spotify.

Facebook wil haar leden een eigen muziekdienst aanbieden door een samenwerking aan te gaan met de online muziekdiensten Rdio, MOG en Spotify. Dat meldt Mashable, een blog die gespecialiseerd is op vlak van sociale netwerken, woensdag.

Internetgebruikers zullen op de website facebook.com muzieknummers kunnen beluisteren. De website functioneert daarbij als platform voor de verschillende online muziekdiensten, schrijft Mashable.

“Er valt niets nieuws aan te kondigen. De meeste belangrijke online muziekdiensten zijn geïntegreerd op Facebook, en we overleggen voortdurend met onze partners om verbeteringen aan te brengen”, zegt een woordvoerder van Facebook. Leden van de sociaalnetwerksite kunnen momenteel al muziek op hun profiel plaatsen.

Volgens verschillende media zou Facebook de lancering van het muziekplatform aankondigen op de jaarlijkse F8-conferentie voor ontwikkelaars eind september.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content