Extra tickets voor uitverkocht festival Extrema Outdoor

Het uitverkochte dancefestival XO Belgium (Extrema Outdoor) krijgt van het gemeentebestuur de toestemming om de capaciteit te verhogen met 2500 plaatsen. De extra tickets zullen zaterdag beschikbaar zijn.

Het uitverkochte dancefestival XO Belgium (Extrema Outdoor) in Houthalen-Helchteren krijgt van het gemeentebestuur de toestemming om de capaciteit te verhogen met 2500 plaatsen. Zaterdagmiddag start de verkoop van 2000 zaterdagtickets en 500 combitickets.

Toen de tweede editie van XO Belgium een week geleden uitverkocht was, werd de organisatie overspoeld met vragen van bezoekers die op zoek waren naar een ticket. Daarom besliste organisator Ugur Akkus de hulp in te schakelen van het gemeentebestuur, die de toelating gaf om de capaciteit van het festival te verhogen.

Oorspronkelijk koos de organisatie voor een capaciteit van 15000, maar het terrein biedt potentieel voor meer bezoekers.

Zaterdag 4 augustus om 12 uur ’s middags start de verkoop van 2000 extra zaterdagtickets en 500 combitickets. De tickets zijn beschikbaar via de webshop van het festival en alle Belgische filialen van Free Record Shop. (AVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content