Electronic Body Music van White Car

De twee Amerikaanse turbo’s van White Car flitsen door een muzikale darkroom van industrial, new wave en Electronic Body Music. Check de mixtape!

Hoe zou het nog zijn gesteld met het SM-leven van onze medemens, dachten White Car ongetwijfeld toen ze hun ‘Vibration Criminal Mix’ prepareerden. Voor het Britse lifestyle magazine Dazed 1 Confused flitsen de twee Amerikaanse turbo’s door een muzikale darkroom van industrial, new wave en Electronic Body Music. Billenkoek verdorie!

Leg LFO’s gespierde technonummer ‘Shut Down’ op en het woord ‘kinky’ rolt meteen uit je mond. Geef je over aan AR D2’s ‘Inside the Rock’ en je roept maar één kreet: Whoop that ass. Team Elon Katz en Orion Martin raken in extase en pompen een forse dosis testosteron in je bloed. Het wordt pas echt een heet standje als White Car ‘Afgrogermanic’ van het baanbrekende dancelabel Underground Resistance bovenhalen; een nummer waarbij de ijskoude beats aan keiharde billenkletsers doen denken.

Deze mix beluisteren is niet enkel van de roe krijgen. Tussen de kille elektronicapegels verwarmen White Car je heel eventjes met het weke pareltje ‘Rain’ van de Britse gothic-band Tones On Tail. Maar voor de rest is ‘Vibration Criminal Mix’ dé eroticabeurs voor de ondeugende muziekliefhebber.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content