Eerste clip The Sore Losers

De zilveren medaille van Humo’s Rock Rally tekende een platencontract bij Excelsior en dat resulteert in een eerste video.

Op muzikaal vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Led Zeppelin, ZZ Top en recenter The Raconteurs. Hun mix van blues, (garage)rock, kon al de jury van Humo’s Rock Rally overtuigen en nu valt ook het Nederlandse platenlabel Excelsior, dat eerder al Triggerfinger onderdak bood, voor de kunsten van het Hasseltse viertal. De losers zitten momenteel met producer Pascal Deweze in de studio. Het eerste album van The Sore Losers zal in september verschijnen.

Op visueel vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Kill Bill en Lara Croft. In hun eerste clip doorboort het onmogelijke liefdeskind van Lara Croft en The Bride de lijven van een aantal badasses met kogels en een set keukenmessen. Het fake blood spat in de vier windrichtingen en de lijven van de snoodaards worden beyond repair toegetakeld. En Beyond Repair is toch wel niet toevallig de titel van de eerste officiële single, zeker!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jan Walraven

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content