Eenmalig Belgisch optreden deadmau5 op 9 juni

© nvt

Op 9 juni zakt deadmau5 af naar de Culture Club in Gent. Daar zal de Canadese DJ een eenmalig én uniek feestje geven voor een beperkt Belgisch publiek.

Joel Zimmerman aka deadmau5, een van de invloedrijkste elektrodj’s ter wereld, zal op 9 juni een eenmalig en uniek optreden in België geven. Door zijn drukke festivalseizoen zal dit de enigste keer zijn dat de dj nog in 2011 ons land aandoet. De trouwe Belgische fans kunnen zich dus best haasten, als ze dit uniek feestje in Gent niet willen missen.

Op maandag 23 mei brengt deadmau5 de ‘Raise Your Weapon’ remixes uit en de deadmau5 Touch Remix App, een applicatie waarmee fans hun favorieten zelf kunnen remixen. Met deze applicatie kunnen fans zelf loops van verschillende deadmau5′ tracks nemen en effecten aan hun remix toevoegen. De remix kunnen ze vervolgens opnemen en delen met hun vrienden op Facebook. Als de remix écht imponeert en het niveau van deadmau5 evenaart, maken ze kans op een speciale deadmau5 iPad, vol met tracks van de Canadese dj.

Tickets voor het deadmau5-feestje in Culture Club kan je bestellen via Culture Club of via Fnac.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content