Dranouter Festival lost namen voor dj-feestje

Het Dranouter Festival heeft enkele dj’s voor het avondfeestje vastgelegd. De Antwerpenaar Merdan Taplak is de opvallendste van de zeven namen.

De affiche van het Dranouter Festival is al een tweetal weken compleet, de namen van de dj’s voor het avondfeestje waren echter nog niet bekend. Festivalgangers kunnen zich de nacht instorten met op de pompende beats van onder meer Merdan Taplak. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 augustus.

Merdan Taplak is de opvallendste van de zeven namen voor het dj-programma van Dranouter. De Antwerpenaar heeft de voorbije jaren een mooie carrière opgebouwd als dj en producer, en zijn live-reputatie reikt ver tot buiten de landsgrenzen.

Ook Klaas en Klesie, Captain Steel and Sailors, dj Bob, dj Bertrand, Down Under en dj Jåk zullen hun opwachting maken in de late uurtjes op Dranouter. Er is nog plaats voor een dj, en daarvoor gaat Dranouter op zoek naar jong talent. De jonge dj’s en hun entourage kunnen intekenen op de facebookpagina van Dranouter Festival.

Dranouter is de voorbije dagen vaak in het nieuws gekomen, omwille van de negatieve subsidie-adviezen van de beoordelingscommissie. Het is echter niet het festival dat dreigt zijn subsidies te verliezen, wel het Muziekcentrum Dranouter ’t Folk. De werking van beide is volledig gescheiden. Het lot van ’t Folk ligt in de handen van Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content