Drake lost nieuwe nummers in samenwerking met Jay Z en Kanye West

© REUTERS

Drake lost deze maand zijn nieuwe album ‘Views From the 6’ en wekt onze appetijt met de release van twee nieuwe songs, eentje in samenwerking met Jay Z en Kanye West. De songs zijn exclusief verkrijgbaar via Apple Music.

Nieuwe muziek van Drake, daar wordt een mens goedgezind van als we de hysterische reacties op social media mogen geloven. Hoewel ‘One Dance’ geen onaardige clubhit is, wordt ‘Pop Style’ met het meeste enthousiasme onthaald. Logisch ook, gezien zowel Jay Z en Kanye West – gecrediteerd als The Throne- te horen zijn op deze track.

(Extra fijn: Eén van Yeezy’s lines is ‘Imma let you finish’, een knipoog naar het moment toen hij zichzelf op ieders shitlist werkte door Taylor Swiftsacceptance speechop de MTV Video Music Awards in 2009.)

Drake heeft besloten om de nummers iTunes-exclusive te maken – een ietwat bizarre keuze aangezien zijn samenwerking met Tidal-baas Jay Z, maar het is in ieder geval een duidelijkere strategie dan wat Kanye West probeerde uit te halen met de release van The Life of Pablo.Bovendien is de kans groot dat de twee nummers binnenkort toch op Spotify opduiken, aangezien de eerste single van VFT6, ‘Summer Sixteen‘ ook al via de streamingdienst beschikbaar is. De originele streams, opgeladen door Consequence of Sound werden echter binnen de twaalf uur verwijderd.

Aangezien we momenteel in ‘nogal’ verwarrende tijden leven wat albumreleases betreft, en niemand dus écht met zekerheid kan zeggen waar en wanneer ‘Views From the 6’ op het grote publiek losgelaten zal worden, is het wijs om de twee tracks, ‘One Dance‘ en ‘Pop Style‘ nu alvast te beluisteren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content