Dour maakt tien nieuwe namen bekend

De 23e editie van Dour, het alternatieve en elektronische zomerfestival, zet voorlopig in op elektronische muziek. Onder andere Vitalic V Mirror live, Erol Alkan en SHY FX verschijnen op de affiche.

Naar goede gewoonte zal ook de 23e editie van Dour, dat van 14 tot en met 17 juli plaatsvindt, een knaller van een feest worden. Het zomerfestival staat bekend om zijn affiche vol alternatieve muziek van underdogs en aanstormend talent. Hoewel zowat alle ‘nieuwe en hippe’ genres aan bod komen, komen voorlopig vooral de liefhebbers van elektronische genres als electro, drum-‘n-bass en dubstep als nergens anders aan hun trekken.


Dat wordt des te meer bewezen met de namen die het festival vandaag bekend maakt. Vitalic komt voor de laatste keer naar België met hun ‘Vitalic V Mirror live’ show. Verder kan het electro-publiek ook genieten van Erol Alkan en Dirtyphonics. Trolley Snatcha zal voor het gewenste hoofdgeknik zorgen bij de dubsteppers, The Qemists en SHY FX zullen de snelle drum-‘n-bassbeats uit de boxen laten rollen. Shantel, de Duitse Roemeen die er niet beter op vond balkanmuziek van elektronische beats te voorzien, behoort ook tot het rijtje nieuwe artiesten.


Wie niet van elektronische muziek houdt, hoeft niet te vrezen. Het festival wacht nog op bevestiging van heel wat artiesten van onder andere rock, metal, hiphop en reggae. Klik hier voor tickets en info.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content