Dour 2013 zkt. bands

© Belga

Tot 4 december kan iedereen op de website van Dour Festival kwijt wie hij of zij deze zomer op het grootste alternatieve muziekevenement van Wallonië aan het werk wilt zien.

De organisatie van Dour probeert er met de enquête zeker van te zijn geen enkele gegeerde groep te laten schieten voor de 25e editie van het festival. “Het is voor ons ook een bron van inspiratie bij het programmeren. Als je weet hoeveel groepen er op de affiche staan, hoe sterk en hoe verscheiden ze zijn, begrijp je dat dat een bijzonder complexe opdracht is”, staat te lezen op de website.

Hoogtepunten op de vorige editie van het festival waren optredens van onder meer Bon Iver, The Flaming Lips en Warp-veteraan Squarepusher. Regen en modder verhinderden echter grotendeels de pret op Dour wanneer de festivalgangers bijna kniehoog in de modder kwamen te staan.

Via de online enquête mag je drie Belgische en zeven internationale namen opgeven. De enquête loopt nog tot dinsdag 4 december, middernacht. (RL)

Hieronder vind je een knappe fanvideo van Bon Ivers passage op Dour 2012.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content