Donald Trump negeert het verbod van Adele om haar muziek te gebruiken

© gf

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lapt Adele’s verbod om haar nummers te gebruiken aan zijn laars. ‘Skyfall’ en ‘Rolling in the deep’ staan nog altijd op zijn playlist tijdens politieke debatten.

Niettegenstaande de Britse zangeres Adele de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump had verboden haar muziek tijdens de campagne te gebruiken, is de miljardair daarmee doorgegaan, zo meldde het Britse muziekblad New Musical Express (NME) vrijdag.

Enkele dagen geleden liet Adele weten dat Trump geen songs van haar mag gebruiken in zijn campagne om het Witte Huis te veroveren. Maar de Republikein ging daar niet op in, aldus de NME. Zo waren donderdagavond op een meeting van Trump in de staat New Hampshire de liedjes “Skyfall” en “Rolling in the deep” van Adele te horen.

Ook op een bijeenkomst in Little Rock, de hoofdstad van de staat Arkansas, zijn getuige een video beide liedjes te horen geweest.

Nadat ook al de Canadees Neil Young en de Amerikaanse hardrockband Aerosmith Trump hadden diets gemaakt van hun muziek af te blijven, beet zanger Michael Stipe van de Amerikaanse rockgroep REM in krasse bewoordingen de presidentskandidaat hetzelfde toe. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content