‘Do Ya Thing’- video van Gorillaz online

Voor de lancering van hun minicollectie voor Converse schreven de Gorillaz-leden een nummer samen met James Murphy van LCD Soundsystem en Andre 3000 van Outkast. Bekijk nu de fantastische videoclip.

De song maakt deel uit van ‘Three Artists.One Song’, een muziekinitiatief van Converse waarbij telkens 3 verschillende artiesten met verschillende muziekachtergronden samenwerken en een origineel nummer in elkaar boksen. De bandleden van Gorillaz mochten bovendien een Gorillaz-collectie voor het merk Converse ontwerpen.

De collectie bestaat uit 4 unieke sneakers, geïnspireerd op het 10-jarige bestaan van de band. Zo is de militaire camouflageprint afkomstig van de cover van het debuutalbum en is het Gorillaz-personage Pazuzu terug te vinden op de zwartbruine canvas hi-top schoen. De voering van de sneakers bestaat uit een collageprint met afbeeldingen van album artwork.

De videoclip van het nummer ‘Do Ya Thing’ staat nu online. (VF/TE)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content