Dimitri Vegas & Like Mike spelen setje op middenstip na duel tegen Israël

© Belga

De Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike spelen na afloop van de EK-kwalificatie-interland van de Rode Duivels van dinsdagavond tegen Israël een minisetje in het Koning Boudewijnstadion.

Dat hebben de Duivels maandag laten weten op Facebook. Het beroemde duo zal op de middenstip draaien.

De Rode Duivels verzekerden zich zaterdag in Andorra van een ticket voor het EK van volgend jaar in Frankrijk en willen in hun tiende en laatste voorrondepartij de kers op de taart zetten met een driepunter tegen Israël. Lukt dat, worden ze groepswinnaar en komen ze voor het eerst in de geschiedenis op de eerste plaats op de FIFA-ranking.

De troepen van Wilmots hopen er dinsdagavond samen met Dimitri Vegas & Like Mike dan ook een feestje van te kunnen maken in het Koning Boudewijnstadion. De twee dj-broers verkochten onlangs in een recordtijd nog 40.000 tickets voor hun drie ‘Bringing Home the Madness 3.0’-concerten van donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 december in het Sportpaleis.

Binnen enkele dagen kennen ze tijdens het Amsterdam Dance Event ADE hun plaats op de DJ MAG TOP 100, de ranglijst van beste diskjockey ter wereld. Onlangs hadden enkele Duivels in een filmpje nog promotie gemaakt voor de Belgische broers, die vorig jaar als tweede eindigden in de verkiezing. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content