Dewaele-broers lanceren Radio Soulwax

© gf

Vanaf maandag vier juli starten Stephen en David Dewaele van Soulwax met een eigen radiostation op hun website. Radio Soulwax verschijnt bovendien ook als een app die je gratis kunt downloaden.

Meer dan twee jaar werkten ze er aan, de heren van 2ManyDJ’s, maar volgende week maandag is het zover. Dan gaat Radio Soulwax van start, een nieuwe manier om van muziek te genieten.


“Een complete media-ervaring”, staat er in de omschrijving in de App Store te lezen. Want Radio Soulwax biedt niet enkel nieuwe mixes aan in blokken van een uur, maar ook een visuele trip langs de platenhoezen van de nummers die je hoort.


Het eerste uur, een mix genaamd ‘Introversy’, kun je nu al streamen op hun website. Wanneer Radio Soulwax maandag officieel van start gaat, krijg je meteen zes uur aan mixes. De komende achttien weken zal er telkens een uur bijkomen, zodat je de klok rond naar je favoriete remixes kunt luisteren.


Radio Soulwax lijkt op het eerste zicht misschien niet veel meer dan een geanimeerd filmpje op de beste beats. Maar de Dewaele-broers formuleren met dit project wel een antwoord op de vraag hoe tablets en smartphones onze muziekervaring veranderen.


Houd deze site in de gaten: http://www.radiosoulwax.com/

(TS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content