Deuren Ancienne Belgique en Botanique blijven woensdag dicht

Jett Rebel © Flickr/Oscar Anjewierden

Jelte Tuinstra, beter bekend onder de artiestennaam Jett Rebel, zal vanavond niet aantreden in de AB. Uit respect voor de slachtoffers bij de aanslagen in Brussel, stelt hij zijn concert uit. Zo schrijft hij op zijn Facebook-pagina. Ook de Botanique annuleert het optreden van vanavond.

Na dinsdag zijn ook de geplande concerten voor woensdag in de grote concertzalen van Brussel geannuleerd. De 25-jarige Jett Rebel die vanavond moest aantreden in de Ancienne Belgique, postte een bericht op zijn Facebook-pagina. ‘Het is verschrikkelijk dat deze tijd zoveel onschuldigen eist in zo’n ongrijpbare situatie. Waarin het soms lijkt dat het enige keuze die je kunt maken, voor of tegen is. Haat is niet het antwoord, haat is de oorzaak. Extremisten zijn geen moslims, extremisten zijn extremisten!’, schrijft onder meer de Haagse zanger. Het concert wordt verplaatst naar 6 mei.

Uit respect voor de slachtoffers bij de aanslagen in Brussel, word het concert in AB morgen afgelast. Ons medeleven gaat…

Geplaatst door Jett Rebel op dinsdag 22 maart 2016

Ook de Botanique houdt de deuren vandaag dicht. Het concert van Rover wordt gecanceld en de voorziene expo’s zijn woensdag gesloten. ‘We wachten de evolutie van de gebeurtenissen af met het oog op andere concerten’, klinkt het in een persbericht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content