Derde podium voor Rock Werchter

© Koen Keppens

Naast de Main Stage en de Pyramid Marquee krijgt de volgende editie van Rock Werchter nu ook een derde podium. De affiche van het festival werd aangevuld met grote namen als The Cure, Elbow, dEUS en Snow Patrol.

De affiche van Rock Werchter krijgt stilaan vorm. Maandagavond raakte bekend dat onder meer The Cure, Elbow, dEUS en Snow Patrol eind juni naar Vlaams-Brabant afzakken. Maar hét nieuws is dat er naast de Main Stage en de Pyramid Marquee een derde podium komt.

Herman Schueremans denkt er al een tijdje aan zijn festival naar het Limburgse Brustem over te hevelen, onder meer omdat daar meer plaats is, bijvoorbeeld voor één of meer extra podia. Maar nu komt er dus in Werchter een derde podium, weliswaar zonder de maximumcapaciteit van 80.000 festivalgangers per dag te verhogen.

Het nieuwe podium, opgesteld in een voorlopig nog naamloze tent, zal volgens de organisatoren een zeer eclectisch aanbod brengen. “Reeds schitterende sterren maar ook sterren in wording huizen in dit stelsel”, klinkt het.

Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content