De festivalanekdote van SX

Michael Ilegems
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

In de aanloop naar de Belgische festivalzomer, vragen wij enkele BF’s (bekende festivalgangers) naar een festivalherinnering die hen voor altijd zal bijblijven. Vandaag: Stefanie Callebaut van SX.

Identikit Wie? Stefanie Callebaut

Wat? Zangeres van SX, dat deze zomer aantreedt op Rock Werchter, Rock Herck, Cactusfestival, Lokerse Feesten en Openluchttheater Rivierenhof.

Welk festival? Into The Great Wide Open, Vlieland, Nederland

Stefanie Callebaut: “In 2012 speelden we samen met dEUS op Into The Great Wide Open, een festival op het Nederlandse eiland Vlieland. Na de set van dEUS, zijn we met die mannen gezellig iets gaan drinken in de backstage. ’s Nachts trokken we nog naar één van de festivalpodia, gelegen in een bos. Mauro moest er plaatjes draaien. Dat podium was ongeveer één kilometer verwijderd van de backstage, maar toch zijn we mekaar onderweg kwijtgeraakt in dat bos. De ene werd de volgende dag teruggevonden aan een vuurtoren, de andere rond 6 uur ’s morgens op het strand. We hebben die DJ-set van Mauro dus gemist, maar ik betwijfel of hij er zélf geraakt is!”

“Het grappige is dat we een week na die bewuste avond telefoon kregen van … dEUS, met de vraag of we samen met hen op tournee wilden gaan (lacht).”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content