De doortocht van Lady Gaga: een voorsmaakje

Lady Gaga, het popicoon van de 21e eeuw, begint aan haar doortocht in het Antwerpse Sportpaleis. Zaterdag 29 en zondag 30 september zal ze menig tiener- en volwassen hart op hol doen slaan met hits als Marry The Night, Born This Way en You and I.

Lady Gaga komt naar Antwerpen en dat zullen we geweten hebben. De excentrieke popster trekt momenteel de wereld rond met haar Born This Way Ball, ondersteund door de jongens van The Darkness en Lady Starlight. De tickets voor haar eerste concert op zaterdag 29 september waren op een halfuurtje uitverkocht, dus besloot de popster haar Little Monsters te plezieren met een tweede optreden, de dag erna.

Ontzettend veel mensen keken maandenlang uit naar de komst van hun favoriete popster en enkelen sliepen de voorbije week zelfs in een tentje voor de deuren van het Sportpaleis om een felgegeerd plekje vooraan of zelfs een ontmoeting met hun idool te kunnen bemachtigen. Met monsterhits als Paparazzi, Pokerface, Born This Way, Alejandro en Telephone op haar palmares is Gaga een van de populairste muzikale artiesten van deze tijd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content