Damon Albarn komt naar Werchter

Damon Albarn, de grote man achter Blur en Gorillaz, komt donderdag 3 juli naar Rock Werchter. Hij komt in Klub C zijn eerste soloalbum ‘Everyday Robots’ aan het grote publiek voorstellen.

Damon Albarn, de grote man achter Blur en Gorillaz, komt donderdag 3 juli naar Rock Werchter. Dat heeft de organisatie net bevestigd. Albarn zal er zijn eerste soloalbum ‘Everyday Robots’ aan het grote publiek komen voorstellen. Naar eigen zeggen gaat het om een mengeling van folk en soul.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Brit was de voorbije twintig jaar bijzonder actief bij verschillende muzikale projecten. Met Blur stond de man vorig jaar al op Werchter, goed voor een absoluut vijfsterrenconcert. Met ‘The Good, The Bad and The Queen’ deed hij dat in 2007. Dit jaar zal hij op donderdag als hoofdact in KluB C staan. Op dezelfde dag zijn ook Metallica, Placebo, Skrillex en Dropkick Murphys al bevestigd.

Dagtickets voor donderdag (en zaterdag) zijn uitverkocht. Je kan je nog wel inschrijven op een wachtlijst op de website van het festival. Op andere dagen zijn groepen als Arctic Monkeys, Pearl Jam, Kings of Leon en The Black Keys te zien. Dagtickets kosten 83 euro, combitickets 205 euro. (PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content