Daan: ‘Mijn oprechte verontschuldigingen’

Daan heeft op zijn Facebook-pagina zijn spijt betuigd over de gebeurtenissen op Linkerwoofer: ‘Mijn oprechte verontschuldigingen aan diegenen die zich teleurgesteld voelen.’

Na de afgang en zijn uitleg voor die afgang, zijn er nu de excuses. Daan heeft op zijn Facebook-pagina zijn spijt betuigd over de ‘gebeurtenissen op Linkerwoofer’.

‘beste fans, mijn oprechte verontschuldigingen aan diegenen die zich teleurgesteld voelen door de gebeurtenissen op Linkerwoofer. Mijn band en ik danken u voor alle steun, respect en begrip die van ontelbaar belang waren afgelopen dagen. it means a lot. Waar moet aan gewerkt worden zal gebeuren en ondertussen gaan we er weer tegenaan, gemotiveerder dan ooit! What doesn’t kill you makes you stronger. kus, Daan en band.

De zanger kreeg afgelopen dagen bakken kritiek over zich heen, nadat hij zaterdag zijn concert tijdens Linkerwoofer na een half uur voor bekeken hield. Het feit dat hij dronken zou geweest, ontkende hij ten stelligste in een eerste reactie. Ook het zogenaamde ‘statement van de groep om scherper te spelen’ werd maar matig onthaald door de fans.

Komende zaterdag mag Daan op de Lokerse Feesten bewijzen dat het voorval een accident de parcours was. Hij staat er opnieuw als afsluiter geprogrammeerd, na de legendarische B-52’s. Volgens de Leuvenaar wordt het zijn beste optreden van het jaar. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content