Culture Club plant reünie

Ter gelegenheid van hun dertigste jubileum werken Boy George en de zijnen aan een nieuw album.

Boy George heeft aan de BBC bevestigd dat de leden van Culture Club volgend jaar opnieuw gaan samenwerken. Volgens de androgyne zanger zou die samenwerking moeten leiden tot een nieuwe plaat en een bijhorende wereldtournee. Het nieuwe album zou in 2012 verschijnen.

Culture Club scoorde vooral begin jaren tachtig enkele monsterhits, waaronder ‘Do You Really Want to Hurt Me’ en het onvermijdelijke ‘Karma Chameleon’. Eind jaren tachtig viel de groep uit elkaar. Sindsdien heeft de band er al een aantal reünies opzitten. Boy George is momenteel druk bezig met de tournee voor zijn soloplaat ‘Ordinary Alien’. Wat extra promotie is voor de man met de torenhoge glitterhoeden dus wel meegenomen. En George heeft altijd wel een leuk nieuwtje. Zo doet hij tijdens hetzelfde BBC-interview ook nog haarfijn uit de doeken dat hij een kunstwerk bezit dat tijdens de Turkse invasie van 1974 uit een kerk in Cyprus werd geroofd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content