Concerten Beyoncé in Sportpaleis uitverkocht

Het is niet echt een verrassing: de twee concerten van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis, op 20 en 21 maart, waren meteen uitverkocht. Wie achter het net viste, kan zich troosten met twee nieuwe video’s van Queen B.

Met meer dan 800.000 verkochte exemplaren in drie dagen tijd is het nieuwe album van Beyoncé de snelst verkopende ooit in de iTunes stores. In 104 landen staat ‘Beyoncé’, the visual album, op het hoogste schavot. ‘Geen enkele andere plaat deed beter’, aldus de muziekdienst.

Queen B verraste vrijdag met een nieuw album dat meteen integraal in de virtuele winkel van Apple te verkrijgen was. Haar vijfde plaat kreeg ook 17 nieuwe high production video’s, waarvan twee gedraaid door de Brusselse regisseur en modefotograaf Pierre Debusschere. Twee clips, ‘Drunk in Love’ (in zwartwit met manlief Jay-Z) en ‘XO’, staan nu ook volledig online.

Album niet overal te koop

Vanaf 20 december ligt het album fysiek in de winkelrekken, maar niet in Target, met bijna 2000 vestigingen de op een na grootste winkelketen in de V.S. Omdat de langspeler eerst exclusief digitaal te verkrijgen was, heeft dat een grote invloed op de verkoop in de winkel, oordeel Target. Dus past het voor de nieuwe van Beyoncé. Dat kan mogelijk (financiële) gevolgen hebben voor de fysieke verkoop van de schijf.

De tickets voor haar concert in het Antwerpse Sportpaleis zijn intussen allemaal de deur uit. Het concert op 20 maart was op 8 minuten uitverkocht. De organisatie kon de wereldster nog een dag langer houden in de Scheldestad. Ook de tickets voor dat extra concert, op vrijdag 21 maart, waren in een zucht de deur uit.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content