Concert Lou Reed in Brussel meteen uitverkocht

Het optreden van de Amerikaanse zanger Lou Reed in de Brusselse Ancienne Belgique was enkele uren na de aankondiging al uitverkocht.

Het concert van Lou Reed werd woensdag 1 februari aangekondigd en nog dezelfde dag werd gestart met de ticketverkoop. Kort na de middag was de zaal al uitverkocht.

Er wordt wel een wachtlijst aangelegd voor fans die toch nog een poging willen wagen om het optreden van Lou Reed mee te pikken. Er geen tweede Lou Reed-concert gepland.

Klassieke set

Het concert maakt deel uit van de Europese tournee van Reed, die “From VU to Lulu” werd gedoopt. Met die titel wordt verwezen naar het eerste (The Velvet Underground) en het laatste (de samenwerking met Metallica) project van de New Yorkse artiest.

De gelukkigen kunnen zich verwachten aan een klassieke Lou Reed-set, met songs die zijn hele carrière overspannen.

Velvet Underground

De 69-jarige Lou Reed trad in 1967 op de voorgrond als een van de spilfiguren van de legendarische band The Velvet Underground. In 1970 verliet hij de groep. Reed bouwde vervolgens een succesvolle solocarrière uit, waarin hij klassiekers opnam als “Perfect Day”, “Walk On The Wild Side” en “Satellite of Love”. (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content