Clip Vermin Twins online

Voor fans van abstracte elektronica en louche cyberpunk: de clip van ‘Exo Skeleton’, titeltrack van de Vermin Twins-plaat, is een pareltje.

De Vermin Twins, een elektropunkduo bestaande uit Micha Volders en Lotte Vanhamel, hebben zonder budget een prettig gestoorde clip gecreëerd. De clip opent met een caleidoscopische cyclus van robot-achtige entiteiten (beelden van androïde insecten worden afgewisseld met wat E.T.’s geslachtsdelen zouden kunnen zijn): beter kan iets niet passen bij de aanstekelijke Squarepusher-eske geluidsbrij die de track introduceert.

Voor de elektro-aficionado’s die het experiment schuwen: het gepruttel muteert wel degelijk tot een melodie de naam waardig. Meer nog, ‘Exo Skeleton’ is een toptrack die gerust kan wedijveren met het oeuvre van de Crystal Castles en Neon Indians van deze wereld. En de clip? Die evolueert naar een psychedelische one-woman-show van een cyborg Lotte Vanhamel.

Hieronder zo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Laurens Bouckaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content