Chubby Checker klaagt Hewlett-Packard aan wegens penis app

Rock ’n roll icoon Chubby Checker daagt electronicagigant Hewlett-Packard voor de rechter omdat het een applicatie, die penislengtes schat, naar de zanger heeft vernoemd: The Chubby Checker.

Rock ’n roll icoon Chubby Checker daagt electronicagigant Hewlett-Packard voor de rechter. Reden: het computerbedrijf heeft de applicatie die penislengtes schat op basis van schoenmaten, naar de zanger vernoemd: The Chubby Checker.

‘Dames, leer je iemand nieuw kennen en je wil weten wat de lengte van zijn lid is? Zoek dan zijn schoenmaat uit, ga naar de app en vul de gegevens in. Met de Chubby Checker weet je wat je te wachten staat’, luidde de boodschap.

De app werd in totaal 84 keer gedownloaded alvorens hij definitief verwijderd werd uit de App Catalog. Maar het kwaad was al geschied. De 71-jarige Chubby Checker, duidelijk not amused met naamskeuze van het ‘hebbeding’, heeft zijn advocaten al aan het werk gezet. Die hebben een miljoenenclaim ingediend wegens ‘onherstelbare’ imagoschade.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De zanger, geboren als Ernest Evans, scoorde in de jaren zestig grote hits met The Twist, Pony Time en Let’s Twist Again. De koning van de twist kon de rest van zijn leven teren op zijn muzikale successen. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content