‘Christine McVie terug bij Fleetwood Mac’

Zestien jaar nadat ze de deur achter zich toetrok, staat Christine McVie op het punt definitief terugkeren naar de band waarmee ze grote successen boekte: Fleetwood Mac.

Het hing al een tijdje in de lucht. En tijdens de wereldtournee van Fleetwood Mac in 2013 – naar aanleiding van de 35ste verjaardag van de legendarische langspeler ‘Rumours’ – dook ze in de Londense O2 Arena op om Stevie Nicks en co te vergezellen tijdens het nummer ‘Don’t Stop’. Maar van een terugkeer van zangeres, klavierspeelster én origineel bandlid Christine McVie was nooit sprake.

Hoewel het nog niet officieel is, zou drummer Mick Fleetwood zijn mond hebben voorbijgepraat tijdens een festival in Mauï. ‘Het is waarschijnlijk het slechtst bewaarde geheim, maar Christine McVie komt weer terug bij Fleetwood Mac’, zei hij op het podium. De fansite Fleetwoodmacnews.com is resoluut: ‘Fleetwood Mac’s original songbird is to rejoin the band, and will bring optimism, beauty and bittersweet melancholia’. Een officiële mededeling zou niet lang op zich laten wachten. De ‘rumours’ lijken dus waar te zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content