Cher werkt aan musical over eigen leven

Cher gaat een musical over haar eigen leven als zangeres uitbrengen. Dat heeft de 66-jarige popster en filmactrice zelf getweet.

Cher, winnares van een Oscar, een Grammy en een Golden Globe, gaat een Broadwaymusical uitbrengen over een onderwerp dat haar nauw aan het hart ligt: haar eigen leven. In de show zullen drie actrices, onder wie Cher zelf, de rol van de 66-jarige popster en filmactrice vertolken.

Ondanks talloze schoonheidsoperaties heeft Cher de tand des tijds niet helemaal op afstand kunnen houden en zal zij de rol spelen van de “oudere en wijzere” Cher. De Chers uit een vorig leven, die van de jongedame die door Sonny Bony werd ingepalmd en die van de soloartieste op haar Believe-wereldtour uit 1999, moeten noodgedwongen door twee jongere actrices gespeeld worden.

In de musical moeten alle bekende nummers van Cher(ilyn Sarkisian) aan bod komen, gaande van “I got you babe” over “Believe” tot de “Shoop Shoop Song (It’s in his Kiss). Op een halve eeuw tijd blikte zij 39 albums in en speelde zij in topfilms als “Moonstruck”, “Mermaids” en “The Witches of Eastwick”.

Haar enige Broadway-ervaring tot nu toe is haar rol als Sissy in “Come back tot the Five&Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean”. Die rol herhaalde zij in 1983 in de gelijknamige Robert Altman-film. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content