Celstraf voor Chris Brown na gevecht met Frank Ocean?

© Reuters

Chris Brown en Frank Ocean zijn op een parking mekaar te lijf gegaan. Brown, die voorwaardelijk vrij is, dreigt door het incident naar de gevangenis te moeten.

Chris Brown en Frank Ocean zijn op een parking mekaar te lijf gegaan. Brown, die voorwaardelijk vrij is, dreigt door het incident naar de gevangenis te moeten.

De twee r&b-zangers kregen een ruzie over een parkeerplaats aan de Westlake Studio in West Hollywood. Volgens Ocean viel Brown, samen met enkele vrienden, hem daarop aan. Het verhaal zou ook bevestigd worden door enkele getuigen.

Als de rechter beslist dat Brown met de vechtpartij de voorwaarden van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling heeft geschonden, moet hij naar de gevangenis. De Grammy Award-winnaar had eerder een werkstraf van zes maanden en vijf jaar voorwaardelijk gevangenisstraf gekregen voor het afranselen van Rihanna, zijn toenmalige vriendin.

Na het gevecht twitterde Ocean dat hij van het gevecht een blessure aan zijn hand had overgehouden en hierdoor maar één hand zal gebruiken tijdens zijn optreden op de Grammy’s. Volgens woordvoeder van de Los Angeles County Sheriff is Ocean sterk aan het overwegen om klacht in te dienen.

Chris Brown staat berucht om zijn losse handjes. Zo kwam het een paar maanden geleden in een nachtclub ook al tot een gevecht tussen hem en rapper Drake. Drake zou blijkbaar hebben opgeschept over zijn escapades met Browns ex-vriendin, Rihanna. Omdat het nooit tot een officiële klacht kwam, werd er verder geen gevolg aan gegeven.

(XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content