Carice van Houten in clip Antony And The Johnsons

De Nederlandse actrice Carice van Houten (‘Zwartboek’, ‘Valkyrie’, ‘Game of Thrones’) speelt mee in de videoclip ‘Cut the World’ van Antony And The Johnsons.

De Nederlandse actrice Carice van Houten (Zwartboek, Valkyrie, Game of Thrones) speelt mee in de videoclip ‘Cut the World’ van Antony And The Johnsons. De clip gaat op 6 augustus in premiere op muziekwebsite Pitchfork.

‘Cut the World’ is het titelnummer van het nieuwe album van Antony And The Johnsons dat 7 augustus uitkomt. Het is een live-album met uitvoeringen van bekende nummers van de groep. ‘Cut The World’ is het enige nieuwe nummer.

De actrice is zelf ook bezig aan een debuutalbum dat dit najaar zal verschijnen bij platenlabel EMI Music. Ze werkte samen met een aantal gerenommeerde internationale muzikanten, zoals Ken Stringfellow (REM, The Posies), singer-songwriter Howe Gelb en gitarist Marc Ribot.

Naast van Houten doen ook acteur Willem Dafoe en performancekunstenares Marina Abrmovic mee in de videoclip van ‘Cut the World’. Het nummer was oorspronkelijk geschreven voor de voorstelling/ opera ‘The Life and Death of Marina Abramovic’. De clip van ‘Cut The World’ werd geregisseerd door Nabil Elderkin, die eerder voor o.a. Kanye West, Bon Iver en Frank Ocean beeldmateriaal leverde. (CB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content