Cactusfestival lanceert eerste namen

De drie eerste namen voor het Brugse Cactusfestival zijn bekend, en veelbelovend!

Het Brugse Minnewaterpark wordt tijdens het tweede weekend van juli altijd getransformeerd tot een waar festivalterrein. Menige muziekliefhebber kan er naast het verorberen van couscous, bami pangang en andere uitheemse lekkernijen genieten van een weeral veelbelovende line-up van artiesten. Cactusfestival lanceert al de drie eerste namen.

Niemand minder dan Elvis Costello beloofde op zaterdag 10 juli met zijn nieuwe semi-akoestische begeleidingsband The Sugarcanes het Minnewaterpark aan te doen. Het wordt een set vol klassiekers. Jongste worp Secret, Profane & Sugarcane (2009) komt zeker ook aan bod.

Tori Amos en Macy Gray zullen present zijn op zondag 11 juli. La Amos heeft een productief jaar achter de rug met de release van twee nieuwe full albums. Ook Macy Gray is terug met een nieuwe plaat The Sellout (2010) en met haar elfkoppige band belooft het in het Brugse park een funky avond te worden.

Meer Elvis, Macy of Tori? Only one click away…

En nog een extra weetje: Cactusfestival werd vorig jaar verkozen tot Beste Klein Festival van Europa. Toen zakten er een goede 25.000 liefhebbers naar Brugge af.

Uit het album Little Earthquakes (1992), Tori Amos met Winter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elisah Vandaele

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content