Cactus Festival feest ook offstage

Op het Brugse festival valt zoals elk jaar ook naast de podia veel te beleven. Er is rand -en kinderanimatie en er zijn djsets van Tom Barman en Lieven Verstraete.

Het beste kleine festival wil zoals elk jaar ook naast de podia ‘de zintuigen prikkelen’. Met een uiteenlopend aanbod van, zoals het zo mooi heet, offstage acts zorgt het Cactus Festival ervoor dat niemand zich moet vervelen. Op de website wordt gewaarschuwd voor ‘een vlucht overvliegende flamingo’s, welgemikte funky tunes en dolle schilderijen’. Onder meer Trashbeatz Electronique, die met afgedankte spullen allerlei origineels doen, staan op de Offstage affiche.

In hetzelfde Offstage-kader komt Tom Barman plaatjes draaien en zorgt Ter Zake anker Lieven Verstraete met z’n platencollectie voor Satanic Samba tijdens de afterparty. Daarvoor wordt op zaterdagavond wel uitgeweken naar het MaZ, het Brugs cultureel centrum. De organisatie is ook nog op zoek naar een opener voor deze afterparty, aanmelden kan via vi.be.

Het Cactusfestival, in het Brugse Minnewaterpark, loopt van 9 tot 11 juli. Op de affiche staan Jamie Lidell, Elvis Costello, Macy Gray, Tori Amos, David Gray, Admiral Freebee, K’s Choice, Absynthe Minded en nog heel veel anderen. Voor het complete programma surf je gewoon naar de website.

Jan Walraven

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content