Bryan Ferry komt naar Cactusfestival

Het Cactusfestival in Brugge heeft nieuwe namen aangekondigd. Op de dertigste editie van het festival zakken onder meer Bryan Ferry, Lamb en Junip af naar het Minnewaterpark.

Nadat eerder al tien artiesten hun komst naar Brugge bevestigd hadden, komen daar nu nog eens zes bands bij. Opvallende naam in het rijtje is Bryan Ferry. De voormalige zanger van Roxy Music zakt in zijn eentje af naar het Cactusfestival. De gentleman in hart en nieren sluit de eerste dag van het festival af.

Ook Fool’s Gold, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Lamb, Junip en Keziah Jones zullen in het weekend van 8,9 en 10 juli op het Brugse podium staan.

Lady Linn opent met haar septet de dertigste editie van het festival. De zomerse indiepop van Fools’ Gold, de aanstekelijke blufunk van Keziah Jones en de sferische pop van Lamb worden op zaterdag geprogrammeerd. Op zondag vervoegt Junip (met singer-songwriter José Gonzalez in de gelederen) de rangen.

Dat geeft volgende tussenstand van de affiche.

Vrijdag 08/07: Lady Linn & Her Magnificent Seven / Kate Nash / Isobel Campbell & Mark Lanegan / KT Tunstall / Bryan Ferry

Zaterdag 09/07: Fool’s Gold / Keziah Jones / Janelle Monáe / Triggerfinger / Lyle Lovett / Lamb

Zondag 10/07: Junip / Fanfarlo / Iron & Wine / Mogwai

Info en tickets.

Pieter Devriese

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content