Bruce Springsteen voert opnieuw campagne voor Obama

© Reuters

De 63-jarige rocklegende gaat samen met Bill Clinton op pad om campagne te voeren voor de Amerikaanse presidentskandidaat Barack Obama.

De 63-jarige rockartiest Bruce Springsteen gaat op pad om campagne te voeren voor huidige president en presidentskandidaat Barack Obama. Dat doet Springsteen samen met voormalig president Bill Clinton.

Er zijn tal van artiesten die zich openlijk uitspreken over hun favoriete presidentskandidaat voor de komende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Onder meer Madonna, 50 Cent, Lady Gaga en de Foo Fighters lieten hun voorkeur voor huidig president Barack Obama duidelijk merken en hopen door hun ‘openlijkheid’ kiezers over de streep te trekken.

En nu kiest een wereldberoemde muzikant, Bruce Springsteen, ook partij voor de huidige president als favoriet voor de presidentsverkiezingen. Het is niet de eerste keer dat Springsteen voor Obama in de bres springt tijdens een verkiezingscampagne. Vier jaar geleden koos hij ook duidelijk de kant van de democraten. Bruce Springsteen droeg zijn steentje bij door een gratis concert te geven in Philadelphia voor meer dan 50.000 bezoekers. Iets later stond hij ook op het podium voor Obama samen met Billy Joel.Nu gaat Springsteen samen met Bill Clinton campagne voeren om stemmen te winnen voor Barack Obama. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content