Brian Wilson brengt Disneyalbum uit

Beach Boy Brian Wilson heeft bekendgemaakt dat hij een album gaat uitbrengen waarop hij een aantal Disneyklassiekers het herkenbare “The Beach Boys”-geluid meegeeft. Het album ‘In the Key of Disney’ wordt verwacht op 25 oktober.

Het legendarische brein achter de Amerikaanse band The Beach Boys is ervan overtuigd dat het geluid van The Beach Boys en Disney een fantastische samenwerking is. The Walt Disney Company zat al twee jaar te wachten op de samenwerking met Wilson, die het steeds te druk had met o.a. een muzikaal eerbetoon aan George en Ira Gershwin. Maar nu heeft de Beach Boy tijd en op 25 oktober komt een album uit waarop hij een aantal Disneyklassiekers onderhanden neemt. ‘In the Key of Disney’ zullen onder meer klassiekers als ‘When You Wish Upon a Star’ uit Pinokkio, ‘Can You Feel The Love Tonight’ uit The Lion King en ‘Heigh-Ho’ van de zeven dwergen uit Sneeuwwitje een Beach Boys-kleurtje meekrijgen.

Brian Wilson treedt op 22 september op in de Ancienne Belgique in Brussel. Via deze link kan u online tickets bestellen.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content