BRAIDS lost nieuwe single

Sinds de release van hun sublieme debuutalbum ‘Native Speaker’, is het Canadese art rock trio BRAIDS in stevige tred naar boven gerezen. Met hun single ‘Amends’ brengen ze het eerste nieuwbakken materiaal uit in twee jaar, dat dit najaar zal resulteren in een tweede langspeler.

Sinds de release van hun sublieme debuutalbum ‘Native Speaker, is het Canadese art rock trio BRAIDS in stevige tred naar boven gerezen. Met hun single ‘Amends’ brengen ze het eerste nieuwbakken materiaal uit in twee jaar, dat dit najaar zal resulteren in een tweede langspeler.
Frontzangeres Raphaelle Standell-Preston heeft in 2013 al een album uitgebracht met haar andere groep Blue Hawaii, dat betoverende synths en afgekapte vocals bundelt. BRAIDS’ nieuwe single verschilt niet zodanig veel van die sound.

‘Amends’ verschijnt op 11 juni samen met een andere nieuwe single ‘In Kind’ op 12″. Beide nummers zullen ook te horen zijn op de vervolgplaat van hun debuut ‘Native Speaker’, dat momenteel titelloos is en uitkomt eind 2013.

Luister naar ‘Amends’: (JD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content