Black Box Revelation en Absynthe Minded maken affiche Rock Zottegem compleet

Een aantal grote namen zakken dit jaar af naar de Bevegemse Vijvers in het Oost-Vlaamse Zottegem. Onder andere Black Box Revelation, Absynthe Minded, Hooverphonic, dEUS en Bush vertegenwoordigen de twintigste editie van het festival.

Speciaal voor hun twintigste verjaardag trekt de organisatie van Rock Zottegem alle registers open. Op vrijdag 12 juli mag de veelbelovende Leuvense electropopband Epic Lane het feestje op gang trekken. Singer/songwriter Marco Z, die vorig jaar een hit scoorde met ‘I’m a Bird’, warmt op voor het Nederlandse rapduo The Opposites. Zij stonden in 2010 al eens op de wei in Zottegem. Ook het rockgeweld van onze noorderburen is vertegenwoordigd in de vorm van Golden Earring. Kleppers als het Britse Bush, onze eigen dEUS en de Belgische deejay Dr. Lektroluv sluiten de dag af.

Zaterdag kunnen de festivalgangers genieten van een aantal grote Belgische namen zoals Black Box Revelation, Absynthe Minded en Hooverphonic. Het Amerikaanse Suicidal Tendencies vertroetelt de fans van het hardere werk en ook jong talent krijgt een podium. De winnaars van de rockwedstrijd van Jeugdhuis De Muze, I am Wolves, mogen de tweede festivaldag inzetten. De Amerikaanse deejay Felix da Housecat sluit de tweedaagse af.

Dagtickets kosten 39 euro, voor een combiticket tel je 70 euro neer. (CS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content